Fri frakt över 699 kr. Snabb hemleverans 2-3 arbetsdagar *
 1. En sittkudde avlastar
  Att sitta på en sittkudde när du är gravid eller efter att du har fött barn kan vara väldigt skönt. Vår sittkudde har ett hål i mitten som gör att ett ömt underliv får avlastning och du slipper tryck rakt på.
 2. Att sitta på en sittkudde kan minska smärta vid hemorrojder
  Det är väldigt vanligt att man drabbas av hemorrojder under graviditeten i takt med att livmodern växer och trycker på blodkärlen. Hemorrojder kan göra väldigt ont eller klia men när du sitter på en sittkudde så placeras den ömmande delen i hålet i mitten vilket gör att smärtan minskar.
 3. Gör det enklare att sitta ned på hårda underlag
  Har du testat att sitta på en hård stol efter att du fött barn? Det kan göra väldigt ont i snippan säger vi. Placera din sittkudde på stolen, pallen eller det hårda underlaget och sätt dig bekvämt istället.
 4. En sittkudde kan förbättra din kroppshållning
  En sittring eller sittkudde kan hjälpa till att främja stabiliteten vid sittandet. Det kan ta ett tag för magmusklerna att växa ihop och bli stabila igen efter graviditeten och då kan det vara skönt att sitta på en kudde som hjälper dig att upprätthålla kroppshållningen.
 5. Den är enkel att ta med sig
  När vår sittring är nedpackad så tar den väldigt lite plats. Den går därför alldeles utmärkt att ta med sig för att användas i bilen, i soffan, i väntrummet hos barnmorskan, hemma, borta – ja, var du än behöver den!