Fri frakt över 699 kr. Snabb hemleverans 2-3 arbetsdagar *

Det bästa med Plume är att vi vet hur det känns att vara gravid, och att vara nyförlöst med svullet underliv, blodiga bindor och smärta överallt. Vi vet också att du nu står inför vakna nätter, bebiskräk i håret och högst antagligen en och annan stund av oro över om du verkligen gör allt som du ska. Du behöver inte oroa dig, du är mest troligt den allra bästa mamman du kan vara för just din bebis. Vårt mål är nu att du även ska vara den allra bästa mamman för dig själv!

Eftersom vi själva varit där och ifrågasatt om det verkligen ska behöva göra ont i onödan eller vara komplicerat att sköta intimhygien efter en förlossning så har vi tagit fram produkter som vi vill att alla nyblivna mammor ska få ta del av. Våra produkter är speciellt utvecklade för att hjälpa dig med din återhämtning efter förlossningen och för att du på ett snällt och effektivt sätt ska kunna ta hand om dig och din otroliga kropp!

Vi vill att din första tid som mamma ska vara underbar och inte att helt vanliga saker, som att gå på toaletten, ska behöva göra ont.

Historien om Plume

”Det hela började när jag själv var nyförlöst. Med ett ömt och svullet underliv var tipset från sjukvården att jag skulle ställa mig i duschen och rengöra underlivet varje gång jag bytte binda, vilket var många gånger per dag den första tiden. Det gjorde ont och var väldigt jobbigt. En vän till mig berättade att hon köpt en så kallad ”peri-bottle” i USA. Hon gav mig den och sa; fyll den med ljummet vatten och använd den varje gång du går på toaletten istället för att ställa dig i duschen flera gånger per dag. Jag testade och WOW – det var så mycket smidigare!

Efter att ha fått testa denna flaska började mina tankar att snurra. Hur kunde den här produkten inte finnas i Sverige när vi ligger i framkant med så mycket annat? Jag insåg också att det finns ett glapp i samhället. Varför pratar vi inte om postpartum och varför stöttar vi inte den nyförlösta mamman mer?

En ny dröm väcktes och jag kände att det var min uppgift att hjälpa kvinnor som kämpar efter en förlossning, precis som jag gjort. Med en 2-månaders bebis började jag planera för att ta fram en liknande flaska som den jag själv fått testa och detta var början på Plume.”

Katja Mayer, mamman bakom Plume

Plume 2740027 1

[Plym] – fjäderlätt läkande för dig som är nyförlöst

Plume är franska och betyder “fjäder”. För oss är detta ord det som bäst beskriver den mjuka och läkande känsla som våra produkter är skapade för att ge dig som är nyförlöst.